:::.Sajian Hati.:::

♥♫♥ BuKaN aiR TaNGaNKu... ♥♫♥

20 SMS LUCU DI HANDPHONE


1. Ingatan Seorang Sahabat

Sejak kau tiada di sisi, aku sering menyendiri berbual dengan pokok betik, untuk mengisi masa lapang. Kadang-kadang aku mengikat botol oren pada tiang rumah agar nampak lebih cantik. Saban hari aku termenung dalam peti sejuk mengenangkan kau yang berada jauh denganku. Aku cuba bermain badminton sambil makan mee hailam untuk mengurangkan perasaan rindu, tetapi aku tidak berdaya lalu aku membelasah 4 ekor itik jiran sebelah sebagai tanda ingatan seorang sahabat….


2. Promosi Besarkan Buah Dada

Ingin besarkan buah dada anda?
Tanpa kesan sampingan !
Tanpa was-was !
Tanpa bahan kimia atau dadah !!
Jaminan kami 100 % berkesan !!


3. Sms Free

Ada gula ada garam, anak itik anak ayam, kuih keria kuih apam, colour putih colour hitam, ambil mangkuk ambil talam, nasi lemak nasi ayam, sup ekor sup tiram, kawasan rehat kawasan awam, gua niah gua kelam, naik takut naik seram, buah dadu buah mempelam, rasa manis rasa masam, kapal terbang kapal selam, kadang-kadang sihat kadang-kadang demam, main bola main dam, banyak orang banyak ragam, jangan marah jangan geram, saja nak habiskan sms free sebelum pukul 6.


4. Puisi Hentam

Puisi Cinta Hitam
Hitam-hitam buah maritam
Dimakan hitam lalu pitam
Ketam di sangkar
Padi di ketam
Puisi ini ku hentam-hentam
Saja nak beritahu
Ketiakmu masam….


5. Reload Free

RELOAD FREE : (dail 242607)
Lepas bunyi bip, masukkan nombor handphone anda dan tekan #
Tunggu hingga operator berkata :
‘SAPE AJAR FREE !! JAMBAN PUN KENA BAYAR’.


6. Kondom dan KOTEX

Kondom berkata kepada KOTEX :
Damn u ! every month u stop my business for 1 week…
KOTEX berkata :
Ahhh if u make mistake 1 time, I loose my business for 9 months !!


7. Mantera Besarkan Payudara

Suzo suzo dolly Pamela bigi bigi” selamat…anda baru sahaja membaca mantera untuk membesar payudara, segera forward ke 10 orang atau payudara anda akan mengecut.


8. Bulu Mata

Orang kata bulu mata kita akan jatuh kalau ada seseorang yang merindui kita. So.. saya akan sentiasa merindui awak sebab saya nak bulu mata awak cepat habis…(hahaha)…


9. Pelajar Suka Meniru

Why Malaysian students always ‘tiru’ in exam??
Because….
At the bottom of every page ao each exam paper, written…
“SILA LIHAT SEBELAH”
Good Luck in Exam !!


10. Cerita Romantik

Kekasih accident teruk, banyak hilang darah.. disebabkan terlalu cinta, si boyfriend pun derma darah.. Selepas 1 tahun, kekasih curang dan putuskan hubungan. Si bf berkata “tak kenang budi ! bagi balik darah yang aku dermakan dahulu !
Si kekasih yang sedang datang bulan membaling kotex ke arah bfnya.


11. Cucur Udang

Ali berhentikan kereta di gerai jual kuih-muih untuk membeli cucur udang kegemarannya.
Ali : Mak cik, nape cucur udang ini takde udang di atasnya? Dengan selamba mak cik pun menjawab..
Engkau pernah tengok badak dalam cucur badak ke?
Ali : Tak pernah mak cik !


12. Air Liur Basi

Rinduku umpama ombak yang tidak berhenti,
Kasihmu bagai pantai yang setia menanti,
Tidurku dibuai mimpi,
Tapi tidurmu..…masyaallah….keluar air liur basi…..:) hehehe….


13. Bigfoot

Batman macho dan sasa tak pelik,
Manusia jatuh cinta tak hairan,
Bigfoot pandai picit handphone…ajaib tu…!!!


14. Jatuh

Hidup ini penuh dengan cabaran…
Halangan…dan dugaan…
Jika anda jatuh, janganlah mudah mengalah, bangunlah dan katakan…
“Sape tolak nie?!!!” tak nampak orang ke?!!!


15. Dipenjara

Maybe ini last mesej daripada saya… saya dipenjara sekarang
Atas tuduhan memiliki……
Wajah yang paling comel….
Saya tak mampu membuat apa-apa lagi sebab buktinya terlalu kukuh…hahaha….:)


16. Lain dari yang lain

Awak adalah kawan saya yang lain dari yang lain…
Sebab awak…
SISTEMATIK
EKONOMIKAL
NASIONALISME
GIGIH
AKTIF
LASAK
Senang cerita camni la…
- S.E.N.G.A.L –


17. Siput Sedut

Baris ! Baris sedia ! Yang muka kiut di depan, yang tak kiut di belakang !
Kiut dan tak kiut bergerak…! Kamu yang muka macam siput sedut jangan pura-pura baca mesej, masuk baris cepat !! Gurau je…


18. Kentut

Orang Amerika kentut cakap Excuse Me!
Orang British kentut cakap Pardon Me!
Orang Singapura kentut cakap Forgive Me!
Kalau kau kentut…not me, not me, not me !!! Tak mengaku la tu !!!


19. Hospital Mental

Tiada berita…
Tiada panggilan…
Tiada SMS…
Tiada surat…
Tiada miss call…
Awak kena tahan kat hospital mental lagi ke? Hehehe…


20. Tawaran Kerja

TAWARAN KERJA :
Minat dalam bidang pertahanan….
Bantu skuad benteng negara dalam membanteras jenayah…
Syarat : Bumiputera sahaja
1. Sihat tubuh badan
2. Tak rabun warna
Kelebihan :
1. Under Government + Basic RM1800
2. Elaun bulanan RM300
3. Uniform RM150
4. Kursus pertahanan diri percuma
Temuduga terbuka mulai 23 April 2013
Jawatan : Power Rangers, Ultraman, Sailormoon (wanita sahaja)

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan