:::.Sajian Hati.:::

♥♫♥ BuKaN aiR TaNGaNKu... ♥♫♥

10 SMS LUCU DI TELEFON BIMBIT



1. Telefon

Saya nak tepon awak tadi. Tapi saya tak jadi cakap because…
Saya dengar suara operator kata “ BUDAK COMEL DILARANG TEPON”
Lenkali…jangan la bagi operator cakap macam tu…saya malu…hehehe…


2. Terkena

Babon tua hilang di sawah,
Orang kampung sibuk mencari,
Jika anda tekan ke bawah,
Dah sah… Andalah babon yang orang kampung cari !!! hahaha !!!

Kalau ada jarum yang patah,
Tak payah la disimpan lagi,
Kalau ada hati yang marah,
Kena ingat, saya pun terkena sekali…hehehe…

Jarum yang patah pergi la buang,
Jangan dibuang bersama kain,
Kalau tak nak kena sorang-sorang,
Send la mesej ni kat orang lain..hahahah…


3. Tak de Apa-apa

Mesti hairan dapat mesej ni kan?
Pastu mesti berdebar-debarkan?
Pastu mesti tersengeh-sengehkan?
Pastu mesti tertanya-tanya mesej apa ni kan?
Pastu mesti bengang sebab takde apa-apa :) heheh


4. Ada….

Ada kawan mungkin tersisih, ada rindu mungkin tertunggu, ada sayang mungkin terbuang, ada cinta mungkin derita, ada hati mungkin mati, tapi… kalau ada daki.. pergi le mandi…Tak reti-reti lagi !! hahaha…


5. ‘Aiman Tak Kisah’….

Bila nak lakukan sesuatu yang buruk… fikir berkali-kali… tanya ‘IMAN’. Pasti jawab tak boleh…!!
Jangan tanya ‘AIMAN’. Habis la…because..dia kata ‘AIMAN TAK KISAH’….hehehe.



6. Ingatkan U

Bangun pagi, ingat U… malam tadi pun mimpi U…
Sekarang pun teringatkan U… asyik-asyik ingatkan U aje…
Harap-harap esok ingat huruf lain pulak…V… ke, pastu W, X, Y, Z….


7. 1 Cute Person

1 message received
1 cute person open it
1 cute person reading it
1 cute person still reading it
1 cute person smiling
Eleh ! Suka la tu..:) 


8. Pulau Pangkor

Hai.. Buat apa tu? Nak pergi Pulau Pangkor tak? 3 hari 2 malam… tak perlu bayar, offer untuk kengkawan jer…
Nak maklumat lanjut layari web ini :-
bykcantik.mukeko.ewah2


9. Friendship

You never know how our friendship means to me. You cry, I cry.. You laugh, I laugh. You jump out from window, I look down and say “Fuyoo! Confirm mati !!


10. Pandainyer !!

Selamat Mencuba !!
Whone – 1
Rende – 2
Muneq – 3
Nalek – 4
Anjik – 5
Arre – 6
Yele – 7
Yetek – 8
Ombode – 9
Patek – 10
Pandainyer die…anak keling sape la ni…hehehe….

Tiada ulasan:

Catat Ulasan